Atletico Madrid vs Sevilla – Spilfiduser, Optakt og Odds

Atletico Madrid agerer værter for Sevilla når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende lørdag på Atletico Madrid’s stadion.

Atletico Madrid er placeret som nummer 4 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 42 point til samlingen. Sevilla har opnået 25 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 23 runder.

Atletico Madrid har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Atletico Madrid fandt kun vej til netmaskerne 11 gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1.1 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne fem indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.5 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fem clean sheets i disse kampe.

Sevilla er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Sevilla præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Atletico Madrid er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson. Atletico Madrid tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Sevilla kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Sevilla.

  • Atletico Madrid scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Atletico Madrid har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • 12 af Atletico Madrid’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 10 Sevilla kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Sevilla scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Sevilla scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 10 af Sevilla’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Atletico Madrid mod Sevilla

Atletico Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-0 over Celta Vigo samt Athletic Bilbao. Serien blev dog bremset mod Real Madrid i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Atletico Madrid vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også tre ind.

Sevilla har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Rayo Vallecano, hvorefter de mod PSV Eindhoven tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Osasuna, der vandt 2-3. Sevilla vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 11 mål ind og scorede selv fem.

Atletico Madrid tog 27 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet otte sejre af sig efter 23 mål scoret og otte indkasseret. Atletico Madrid scorede 12 mål og indkasserede selv 23 i deres foregående 14 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og ti point.

Atletico Madrid vs Sevilla – Seneste nyt

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Atletico Madrid.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Atletico Madrid’s stadion.

Atletico Madrid mod Sevilla – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Atletico Madrid med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Atletico Madrid vandt tre af deres foregående ti kampe mod Sevilla, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

De seneste møder mellem Atletico Madrid og gæsterne fra Sevilla har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Atletico Madrid mod Sevilla Spiltips

Antoine Griezmann har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Atletico Madrid satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Sevilla kigger til gengæld mod Youssef En-Nesyri i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i La Liga.

Atletico Madrid var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også en nederlag i denne serie. Sevilla sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Sevilla fire sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Atletico Madrid har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Sevilla et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Atletico Madrids sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.