Augsburg mod Bayer Leverkusen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Augsburg agerer værter for Bayer Leverkusen når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Tyskland Bundesliga på lørdag på WWK Arena.

Bayer Leverkusen nyder udsigten fra toppen af tabellen med 42 point for 16 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Augsburg ligger placeret som nummer 11 i Tyskland Bundesliga med 18 point oven på 16 afviklede kampe.

Augsburg fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Bayer Leverkusen bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Augsburg kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Bayer Leverkusen kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i seks scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fem gange.

Augsburg har vundet fire sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Augsburg indkasserede mindst ét mål i deres seneste 19 kampe.

Bayer Leverkusen har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet vise 13 sejre og tre uafgjorte frem. Bayer Leverkusen har ramt en seriøst god formkurve, der siger 16 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • I de seneste 12 hjemmekampe i træk Augsburg har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Augsburg scorede i 25 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Augsburg har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 28 kampe
  • Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 28 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 16 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayer Leverkusen vandt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 13 udekampe

Form Augsburg mod Bayer Leverkusen

Bare ét point forhindrer Augsburg i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Werder Bremen, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Borussia Dortmund. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod VfB Stuttgart, som satte sig igennem med 3-0. Augsburg vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også otte ind.

Bayer Leverkusen har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Molde nedlagt 5-1, hvorpå Eintracht Frankfurt blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Bochum, der blev slået med 4-0. Bayer Leverkusen præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Augsburg opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Augsburg vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

Augsburg kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Mads Valentin Pedersen behøver ikke klæde om, når Augsburg næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Elvis Rexhbecaj, Tomas Koubek, Mads Valentin Pedersen, Iago, Ermedin Demirovic, Patric Pfeiffer, Reece Oxford og Raphael Framberger er blandt de otte spillere, som mangler for Augsburg den kommende lørdag. Efter at have afleveret en positiv Covid-19 test, må Reece Oxford melde pas til den næste hjemmekamp for Augsburg.

Bayer Leverkusen ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Augsburg på WWK Arena.

Arthur rejser ikke med Bayer Leverkusen til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Augsburg mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Augsburg vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Udeholdet Bayer Leverkusen rejser til kampen mod Augsburg med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Augsburg scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Bayer Leverkusen i Tyskland Bundesliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Augsburg og Bayer Leverkusen var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Augsburg mod Bayer Leverkusen Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Patrik Schick været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Bayer Leverkusen håber, at han kan bygge på mod Augsburg. Sidstnævnte håber til gengæld på Ermedin Demirovic til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Augsburg høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Bayer Leverkusen sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. Bayer Leverkusen skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende lørdag, da Augsburg kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Augsburg presterte 0.8 mål i gjennomsnitt, mens Bayer Leverkusen presterte 2.4 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Augsburgs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de tre mål i disse kampe.