Augsburg mod Bayern München – Optakt, Spilfiduser, Odds

Augsburg nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Bayern München kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Tyskland Bundesliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Bayern München er på udkig efter at overtage førstepladsen i Tyskland Bundesliga, efter at have samlet 44 point sammen på deres første 18 kampe. Augsburg er 21 point efter i stillingen med 18 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Augsburg kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Bayern München udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også ni scoringer, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

Augsburg har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Augsburg indkasserede mindst ét mål i deres seneste 21 kampe.

Bayern München har indtil videre præsteret 14 sejre og to uafgjorte samt to nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 21 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Augsburg i 25 af de seneste 26 kampe
  • Augsburg scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Augsburg har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Bayern München scorede i 130 af deres seneste 132 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 88 af deres seneste 90 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 43 af deres seneste 45 udekampe
  • 19 af Bayern München’s seneste 21 kampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • 14 af Bayern München’s seneste 16 udekampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål

Form Augsburg mod Bayern München

Augsburg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod VfB Stuttgart tabte de 3-0, Bayer Leverkusen også viste sig for stærke i en 0-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Augsburg formåede at vinde 1-2 over Borussia Mönchengladbach. Augsburg opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

Bayern München har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hoffenheim med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Werder Bremen. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Union Berlin. Bayern München vandt fire af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede ni mål ind og scorede selv 13.

Augsburg opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Bayern München vandt fem sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 22 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 17 point.

Augsburg vs Bayern München – Seneste nyt

Augsburg kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Sven Michel, Niklas Dorsch, Ermedin Demirovic, Patric Pfeiffer, Kristijan Jakic, Reece Oxford og Raphael Framberger er alle ude af truppen, som Augsburg tager imod Bayern München med på WWK Arena. Efter at have afleveret en positiv Covid-19 test, må Reece Oxford melde pas til den næste hjemmekamp for Augsburg.

Bayern München må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele syv har skavanker af varierende art. Noussair Mazraoui og Min-Jae Kim er ikke tilgængelige for Bayern München den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Dayot Upamecano, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til WWK Arena.

Augsburg mod Bayern München – indbyrdes historik

Bayern München har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Augsburg. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Udeholdet Bayern München rejser til kampen mod Augsburg med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Augsburg og Bayern München blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Augsburg og Bayern München var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Augsburg mod Bayern München Spiltips

Han har hamret 22 mål ind så langt i turneringen og Harry Kane stod desuden for fire basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Augsburg.

Augsburg vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Bayern München vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Augsburg på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Bayern Münchens seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Augsburg præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Bayern München snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Augsburgs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.