Augsburg mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tyskland Bundesliga kampen på WWK Arena på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Augsburg og gæsterne fra Borussia Dortmund.

Augsburg er nummer 9 i tabellen med 17 point efter 14 kampe, mens Borussia Dortmund rangerer som nummer 5 med 25 point efter 14 kampe.

Augsburg har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

Borussia Dortmund kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Augsburg er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Augsburg indkasserede mindst ét mål i deres seneste 17 kampe.

Borussia Dortmund har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Tyskland Bundesliga. Borussia Dortmund lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 11 hjemmekampe i træk Augsburg har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 21 kampe
  • Augsburg scorede i 24 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • 13 af Augsburg’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 11 hjemmekampe
  • Borussia Dortmund scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Borussia Dortmund i 12 af de seneste 13 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Borussia Dortmund har spillet, har begge hold scoret
  • Borussia Dortmund scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Borussia Dortmund har spillet, har begge hold scoret

Form Augsburg mod Borussia Dortmund

Augsburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Union Berlin, før de sejrede 2-1 mod Eintracht Frankfurt. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Werder Bremen. Augsburg vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ni ind.

Bare ét point forhindrer Borussia Dortmund i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 2-3 mod VfB Stuttgart og RB Leipzig. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Paris Saint-Germain. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Borussia Dortmund to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede ti og scorede 13 mål.

Augsburg opnåede nul sejre og en point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind. Borussia Dortmund vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 14 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem otte point.

Augsburg vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Augsburg kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Dion Drena Beljo, Sven Michel, Iago, Ermedin Demirovic, Patric Pfeiffer, Reece Oxford og Raphael Framberger er blandt de syv spillere, som mangler for Augsburg på lørdag. En positiv Covid-19 test er årsagen til, at Reece Oxford ikke er med i Augsburg-truppen.

I værste fald må Borussia Dortmund finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga. Blandt de fraværende spillere i Borussia Dortmund-truppen, er Mats Hummels i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Julian Ryerson, Youssoufa Moukoko, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til WWK Arena.

Augsburg mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Borussia Dortmund har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Augsburg. Med sejre på 3-0 og 4-3 i deres seneste to opgør mod Augsburg ser Borussia Dortmund uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Borussia Dortmund rejser til kampen mod Augsburg med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Borussia Dortmund scorede i deres seneste 5 opgør mod Augsburg i Tyskland Bundesliga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Augsburg og Borussia Dortmund.

Augsburg mod Borussia Dortmund Spiltips

Phillip Tietz har været den bedste målskytte i Tyskland Bundesliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Augsburg satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Borussia Dortmund kigger til gengæld mod Niclas Fuellkrug i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Tyskland Bundesliga.

Augsburg vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Borussia Dortmund vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Augsburg har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på WWK Arena byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i tre af kampene. Der var over 2.5 mål i syv af Borussia Dortmunds seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fem gange.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Augsburg formåede at score 1.7 mål i snit, hvorimod Borussia Dortmund snittede 2.8 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Augsburgs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.