Augsburg mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Augsburg tager imod Eintracht på WWK Arena i runde 19 på søndag i 1. Bundesliga.

Augsburg er placeret som nummer 16 i tabellen med 18 point efter 18 kampe. Eintracht ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 27 point ovenpå deres 18 opgør.

Augsburg har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Eintracht i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Augsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Eintracht kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Augsburg v Eintracht.

 • Augsburg scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
 • Augsburg har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Augsburg har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Eintracht scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 21 af de seneste 23 udekampe
 • I 10 af de seneste 12 kampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Eintracht vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 7 ud af 9 seneste Augsburg hjemmekampe mod Eintracht var antallet af mål under 3.5
 • Augsburg har scoret imod i 9 af de senest 11 kampe mod Eintracht
 • Augsburg har har ikke tabt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Eintracht
 • Augsburg har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod Eintracht
 • Augsburg har scorede i 7 af de senest 9 hjemmekampe mod Eintracht

Form Augsburg mod Eintracht

Augsburg håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Augsburg, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod RB Leipzig, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Greuther Fuerth, før de desværre tabte med 3-1 til Hoffenheim.

Eintracht inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Eintracht først at banke B. M’gladbach med 2-3. Herefter nedlagde de også Mainz 05 med 1-0, inden stimen stoppede mod B. Dortmund, der vandt en 2-3 sejr.

Augsburg v Eintracht Indbyrdes historik

Sidste gang Augsburg spillede imod Eintracht var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Deutsche Bank Park sluttede 0-0. Augsburg går ind til opgøret med en historik mod Eintracht, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Augsburg og Eintracht. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Augsburg og Eintracht ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på WWK Arena.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Florian Niederlechner. Han har vist flaget for Augsburg med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Eintracht har til gengæld forhåbninger om, at Rafael Santos Borre kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.