Augsburg mod Hertha Berlin i 1. Bundesliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Augsburg indtager en plads som nummer 14 i tabellen med 32 point efter 29 kampe. På de 29 runder Hertha Berlin har afviklet, har de indsamlet 26 point og ligger nummer 17 i stillingen.

Augsburg vil være på udkig efter at udvide hullet til Hertha Berlin i stillingen 1. Bundesliga, når klubberne står overfor hinanden på lørdag.

Når det kommer til mål, er Augsburg ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hertha Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 28 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Augsburg v Hertha Berlin.

Form Augsburg mod Hertha Berlin

Augsburg fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Augsburg først at banke Wolfsburg med 3-0. Herefter nedlagde de også Mainz 05 med 2-1, inden stimen stoppede mod Bayern München, der vandt en 1-0 sejr.

Hertha Berlin håber på frisk start.

Hertha Berlin har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Hoffenheim satte de sig igennem med 3-0, før Bayer Leverkusen viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hertha Berlin gik ned 1-4 mod Union Berlin.

Augsburg vs Hertha Berlin – Seneste nyt

Augsburg v Hertha Berlin Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang Augsburg mødte Hertha Berlin på Olympiastadion eftersom der stod 1-1 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. Augsburg går ind til opgøret med en historik mod Hertha Berlin, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Augsburg og Hertha Berlin bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Augsburg og Hertha Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på WWK Arena.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Augsburg præsterede 1.4 goals mål i gennemsnit, mens Hertha Berlin præsterede 1.9 goals i snit. Begge hold scorede 6 times gange i disse dueller.

Augsburg mod Hertha Berlin – Formstærke spillere

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks 1. Bundesliga kampe, håber Augsburg stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Hertha Berlin deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks 1. Bundesliga kampe.