Poulsen og RB Leipzig kan fortsætte optur

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Augsburg på onsdag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til RB Leipzig vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 16 i stillingen har Augsburg samlet 16 point efter 15 kampe. På 21 point befinder RB Leipzig sig rangeret som nummer 7 for 15 afviklede kampe.

RB Leipzig er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Augsburg, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Augsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

RB Leipzig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Augsburg v RB Leipzig.

  • Augsburg har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Augsburg har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Augsburg kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Augsburg har scoret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • RB Leipzig ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Form Augsburg mod RB Leipzig

Augsburg fortsætter pointhøsten.

Augsburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hertha Berlin sluttede 1-1, hvorpå et 3-2 nederlag mod Bochum fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Koln blev nedlagt med 2-0.

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

RB Leipzig har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Union Berlin. De svarede stærkt igen mod Manchester City, som blev slået 2-1, før de sejrede 4-1 over B. M’gladbach.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, virker RB Leipzig noget mere gennemsnitlige end vanligt, og Augsburg øjner uden tvivl gode muligheder for point her. Bookmakerne giver Augsburg 15% chance for at tage tre point mod RB Leipzig. Det svarer til, at man får 6.50 på oddset for sejr til Augsburg, mens uafgjort giver 4.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til RB Leipzig betaler dig pengene 1.45 gange igen på oddset.

Augsburg v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig vandt 2-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Red Bull Arena Leipzig i februar 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Augsburg som favoritter til sejren i dette opgør. Augsburg møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Augsburg og RB Leipzig. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Augsburg og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på WWK Arena.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Florian Niederlechner. Han er topscorer for Augsburg med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

RB Leipzig krydser til gengæld fingre for, at Christopher Nkunku kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.