Augsburg mod Union Berlin i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Augsburg byder velkommen til Union Berlin i 1. Bundesliga den kommende lørdag på WWK Arena.

Augsburg indtager en plads som nummer 16 i tabellen med 19 point efter 20 kampe. På de 20 runder Union Berlin har afviklet, har de indsamlet 34 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Augsburg har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Union Berlin i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Augsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Augsburg v Union Berlin.

 • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Augsburg i 14 af de seneste 16 kampe
 • Augsburg scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Augsburg har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Union Berlin scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • Union Berlin har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Union Berlin vandt deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Union Berlin i 8 af de seneste 10 kampe
 • Augsburg har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Union Berlin
 • I 4 ud af 5 seneste Augsburg kampe mod Union Berlin var antallet af mål under 3.5
 • Augsburg har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Union Berlin

Form Augsburg mod Union Berlin

Augsburg drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Augsburg i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Hoffenheim, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Eintracht. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Bayer Leverkusen, som satte sig igennem med 5-1.

Union Berlin vanskelige at nedbryde

Union Berlin har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Hoffenheim nedlagt 2-1, hvorpå Hertha Berlin blev fejet til side med 2-3. Senest gik formen ud over B. M’gladbach, der blev slået med 1-2.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Union Berlin som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Augsburg 31% chance for at tage tre point mod Union Berlin. Det svarer til, at man får 3.20 på oddset for sejr til Augsburg, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Union Berlin betaler dig pengene 2.25 gange igen på oddset.

Augsburg v Union Berlin Indbyrdes historik

Sidste gang Augsburg spillede imod Union Berlin var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Alte Foersterei sluttede 0-0. Augsburg møder Union Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 5 kampe mellem Augsburg og Union Berlin bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Augsburg og Union Berlin hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på WWK Arena i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Michael Gregoritsch når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Augsburg, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Taiwo Awoniyi har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Union Berlin, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.