Australien mod Danmark – Optakt, Spilfiduser, Odds

Australien og Danmark går i kødet på hinanden på onsdag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved FIFA VM. Kampen finder sted på Al Janoub Stadium.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Australien nummer 2 med 3 point, mens Danmark har 1 point og er nummer 3. Australien ligger nummer 38 på verdensranglisten hos FIFA, mens Danmark befinder sig på en placering som nummer 10 i verden.

Australien går videre fra gruppen med en sejr. Uafgjort kan også vise sig at være nok, hvis Tunesien taber mod Frankrig. Nederlag, og de er færdige i turneringen.

Kravet er klart for Danmark. Alt andet end sejr og de kan rejse hjem allerede. Det vil være en kæmpe skuffelse. Sejr er dog ikke nødvendigvis nok, hvis Tunesien samtidig slår Frankrig.

Form Australien mod Danmark

Australien har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke New Zealand med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Frankrig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Tunesien.

Australien har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1 mål i deres seneste 7 kampe. De scorede acceptable 10 mål samtidig med, at de indkasserede 20 mål. Det kaster et gennemsnit på 2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gang.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Danmark i øjeblikket. Mod Frankrig satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Tunesien. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Frankrig. Danmark var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 4 nederlag i denne serie.

Danmark er i øjeblikket anstændige målscorere med 9 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.9 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Danmark præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Australien går ind til deres tredje kamp i FIFA VM gruppespillet med tre point og vil være opsatte på at slippe igennem til næste runde. Selv med uafgjort her står de med gode chancer for at nå næste runde. Danmark går ind til sidste runde med et meget klart mål. Eftersom de kun er noteret for et point indtil videre, skal der vindes i deres sidste kamp, ellers er det farvel og tak.

Facts og finurligheder for Australien v Danmark.

  • Australien vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Australien scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 6 af Australien’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Australien har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Australien i 7 af de seneste 9 kampe
  • I de seneste 8 Danmark kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 4 af Danmark’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Danmark har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Danmark scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Stilling

Australien mod Danmark – indbyrdes historik

Australien går til kampen mod Danmark med en 1-1-2 statistik for deres seneste 4 møder. Det giver en sejrs-rate på 25%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 4 kampe mellem Australien og Danmark.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Australien og Danmark er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Australien høstede tre point i 6 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gang og led 3 nederlag i denne serie. Danmark sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gang samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Australiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som Danmark spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Australien præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Danmark snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Danmark var først med en kasse i bare 4 af deres foregående 10 kampe. Australien satte den første scoring ind i 6 af deres seneste 10 kampe.