B.93 mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

B.93 nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra AC Horsens kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer B.93 på hårdt arbejde på fredag. AC Horsens er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over B.93 i Nordicbet Liga-tabellen.

B.93 har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens AC Horsens præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

B.93 er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

AC Horsens kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • B.93 har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • 5 af B.93’s seneste 6 kampe havde over 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe B.93 har spillet, har begge hold scoret
  • B.93 har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • B.93 har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod AC Horsens i 16 af de seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod AC Horsens i 13 af de seneste 15 kampe i Nordicbet Liga
  • 7 af AC Horsens’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål

Form B.93 mod AC Horsens

B.93 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Helsingør sluttede 2-2, hvorpå et 5-3 nederlag mod HB Køge fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Næstved BK blev nedlagt med 2-0. B.93 præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-2 over Hillerød Fodbold samt Næstved BK. Serien blev dog bremset mod FC Helsingør i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

B.93 har opnået 11 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på ti mål for og 35 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig fire point og en sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede syv gange.

B.93 vs AC Horsens – Seneste nyt

B.93 mod AC Horsens – indbyrdes historik

AC Horsens har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod B.93. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. B.93 går til kampen mod AC Horsens med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem B.93 og AC Horsens.

B.93 mod AC Horsens Spiltips

B.93 vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra AC Horsens vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. B.93 præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Østerbro Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. B.93 præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens AC Horsens landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen otte gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.