B.93 mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AC Horsens kommer til Østerbro Stadion til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag, håber B.93 at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

B.93 er nummer 9 i tabellen med 25 point efter 21 kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 8 med 25 point efter 21 kampe.

AC Horsens fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. B.93 bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens AC Horsens præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

B.93 har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. B.93 tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

AC Horsens kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga. AC Horsens indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • B.93 har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod B.93 i 20 af de seneste 22 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • B.93 har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 8 af B.93’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 11 af de seneste 13 kampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 13 kampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe AC Horsens har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i 20 af de seneste 22 udekampe
  • I de seneste 6 udekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret

Form B.93 mod AC Horsens

B.93 går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Næstved BK, før de nedlagde HB Køge med 3-1. Mod Hobro IK blev der delt i porten i en 1-1 kamp. B.93 vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede seks og lukkede ti mål ind.

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Kolding IF, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Næstved BK. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Sønderjyske Fodbold, som satte sig igennem med 1-4. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for AC Horsens at opnå målet. AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

B.93 har opnået otte point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og 28 imod. AC Horsens vandt to sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede ti mål og lukkede 25 ind. Dette indbragte dem syv point.

B.93 vs AC Horsens – Seneste nyt

B.93 mod AC Horsens – indbyrdes historik

B.93 har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne AC Horsens. Hverken B.93 eller AC Horsens formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. B.93 går til kampen mod AC Horsens med en 3-4-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem B.93 og AC Horsens.

B.93 mod AC Horsens Spiltips

Nicolaj Thomsen har været stærk for B.93 i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AC Horsens håber, at Jakob Ankersen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

B.93 høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. B.93 holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AC Horsens præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. B.93 præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens AC Horsens landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.