B.93 mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør står overfor B.93 den kommende fredag i et Nordicbet Liga møde på Østerbro Stadion.

B.93 jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 28 point på deres første 23 kampe. FC Helsingør er i hælene på dem med 12 point efter 23 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

B.93 fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. FC Helsingør bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens FC Helsingør præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

B.93 er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør kigger på to sejre, samt seks uafgjorte såvel som 15 nederlag i Nordicbet Liga. FC Helsingør kiksede med at holde buret rent i deres seneste 14 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod B.93 i 21 af de seneste 23 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod B.93 i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
  • 9 af B.93’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af B.93’s seneste 9 kampe havde over 3.5 mål
  • 7 af B.93’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 21 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 16 udekampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 30 af de seneste 32 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i de seneste 16 kampe

Form B.93 mod FC Helsingør

B.93 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Hobro IK, før de sejrede 3-2 mod AC Horsens. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod Hillerød Fodbold. B.93 præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede ti mål.

FC Helsingør har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Kolding IF, hvorefter de mod Sønderjyske Fodbold tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Næstved BK, der vandt 1-3. FC Helsingør vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv seks.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de ti kasser, som B.93 indtil videre har præsteret. De indkasserede også 26 selv. FC Helsingør er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne otte mål på deres rejser, mens de indkasserede 23.

B.93 har opnået 11 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på ti mål for og 35 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Helsingør sig fire point og nul sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede ti gange.

B.93 vs FC Helsingør – Seneste nyt

B.93 mod FC Helsingør – indbyrdes historik

B.93 har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod FC Helsingør. I det seneste opgør mellem disse to løb B.93 med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Østerbro Stadion den 10 november 2023. B.93 går til kampen mod FC Helsingør med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

B.93 mod FC Helsingør Spiltips

Nicolaj Thomsen har været stærk for B.93 i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Helsingør håber, at Jacob Schoop kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

B.93 vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. B.93 har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Østerbro Stadion, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.