B.93 mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

B.93 nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra HB Køge kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

B.93 går ind til runde 29 som nummer 3 i Nordicbet Liga tabellen med 32 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har HB Køge samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

HB Køge har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

B.93 har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

HB Køge kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som 15 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod B.93 i 12 af de seneste 14 kampe
  • B.93 har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 8 af de seneste 9 kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 3 B.93 kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 B.93 kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 2.5
  • HB Køge har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • HB Køge har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 11 af de seneste 13 udekampe i Nordicbet Liga
  • HB Køge scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Form B.93 mod HB Køge

B.93 har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Næstved BK. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til AC Horsens, siden 1-0 mod Næstved BK. B.93 vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også seks ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er HB Køge på udkig efter en sejr. Mod Hillerød Fodbold spillede de 1-1, før de også delte point med FC Helsingør i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Hillerød Fodbold. HB Køge kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

B.93 har opnået 15 point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 13 mål for og 38 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede HB Køge sig to point og nul sejre. De indkasserede 18 mål, mens de selv scorede fem gange.

B.93 vs HB Køge – Seneste nyt

B.93 mod HB Køge – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang B.93 stod overfor HB Køge. Det sluttede 5-3 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. B.93 vandt to af deres seneste fire kampe mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem B.93 og HB Køge blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem B.93 og HB Køge.

B.93 mod HB Køge Spiltips

Sebastian Clemmensen har fire mål i seks Nordicbet Liga kampe for B.93, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod HB Køge. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jafar Arias, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

B.93 høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. B.93 præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Østerbro Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. B.93 præsterede et gennemsnit på 4.33 mål, mens HB Køge snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.