B.93 mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel B.93 som Hillerød Fodbold ligger godt placeret midt i tabellen i Nordicbet Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på fredag.

B.93 er placeret som nummer 9 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 11 point til samlingen. Hillerød Fodbold har opnået ni point, hvilket placerer dem som nummer 10 efter 11 runder.

B.93 fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. Hillerød Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hillerød Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Hillerød Fodbold præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

B.93 har vundet tre sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret to sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod B.93 i de seneste 11 hjemmekampe
  • 9 af B.93’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • B.93 har ikke vundet deres seneste 8 hjemmekampe
  • B.93 var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 22 af de seneste 24 udekampe
  • I de seneste 8 Hillerød Fodbold udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Hillerød Fodbold tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Hillerød Fodbold har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret

Form B.93 mod Hillerød Fodbold

Bare ét point forhindrer B.93 i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Hobro IK, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Sønderjyske Fodbold, som satte sig igennem med 4-0. B.93 er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt fem nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv fire.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Hillerød Fodbold, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 0-1 mod B.93, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Næstved BK. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod AC Horsens. Hillerød Fodbold kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gang og led fire nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv 11.

Hillerød Fodbold vandt nul sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede fem mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem to point.

B.93 vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

B.93 mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

B.93 vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. B.93 går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

B.93 mod Hillerød Fodbold Spiltips

Hold godt øje med Mikkel Mouritz, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for B.93. For gæsterne præsterede Sebastian Pingel fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

B.93 opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i fire af disse. De led fem nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold nappede to sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede en uafgjort og led syv nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. B.93 holdt kun rent bur i nul af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Hillerød Fodbold præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.