B.93 mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

B.93 agerer værter på Østerbro Stadion for gæsterne fra Sønderjyske Fodbold til et opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag.

Sønderjyske Fodbold er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 30 point sammen på deres første 13 kampe. B.93 er 11 point efter i stillingen med 13 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

B.93 har vundet tre sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. B.93 tabte deres foregående 4 opgør.

Sønderjyske Fodbold kigger på ni sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbold er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 13 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • B.93 har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod B.93 i de seneste 13 hjemmekampe
  • 11 af B.93’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • B.93 tabte deres seneste 5 hjemmekampe
  • I de seneste 10 udekampe i træk Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 16 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt deres seneste 12 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • 14 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål

Form B.93 mod Sønderjyske Fodbold

B.93 har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Sønderjyske Fodbold, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AaB, der satte sig igennem med 2-1. B.93 vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Østerbro Stadion, men spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. De lukkede 19 ind og scorede selv to.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev B.93 nedlagt 4-0, hvorpå FC Fredericia blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Kolding IF, der blev slået med 4-0.

B.93 scorede elendige to mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i Nordicbet Liga. De indkasserede samtidig 19 kasser. Som en kontrast hertil er Sønderjyske Fodbold det mest scorende udehold med 18 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede ti.

B.93 vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

B.93 mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Sønderjyske Fodbold har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod B.93. I det seneste opgør mellem disse to løb Sønderjyske Fodbold med de tre point i en 4-0 kamp, der blev spillet på Østerbro Stadion den 30 september 2023. Udeholdet Sønderjyske Fodbold rejser til kampen mod B.93 med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 5 opgør mod B.93 i Nordicbet Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem B.93 og Sønderjyske Fodbold var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

B.93 mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Mikkel Mouritz ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Sønderjyske Fodbold sætter deres lid til, at Peter Christiansen kan vise tænder igen efter syv mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

B.93 vandt beskedne nul sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. B.93 vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Sønderjyske Fodbold præsterede otte sejre af 10 mulige.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. B.93 opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Sønderjyske Fodbold ligger på 2.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.6 mål.