B. Dortmund mod Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når B. Dortmund får besøg af Bayer Leverkusen på Signal Iduna Park. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i 1. Bundesliga den kommende søndag.

B. Dortmund er placeret som nummer 2 i tabellen med 43 point efter 20 kampe. Bayer Leverkusen ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 35 point ovenpå deres 20 opgør.

Bayer Leverkusen går ind til kampen mod B. Dortmund på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Bayer Leverkusen kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 16 scoringer imod, eller et snit på 1.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. Dortmund v Bayer Leverkusen.

 • B. Dortmund scorede i 45 af deres seneste 46 hjemmekampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • B. Dortmund vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • B. Dortmund har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod B. Dortmund i 12 af de seneste 14 kampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 10 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Bayer Leverkusen tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 8 B. Dortmund kampe mod Bayer Leverkusen var summen af mål over 2.5
 • B. Dortmund har scorede i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Bayer Leverkusen
 • I 7 ud af 8 seneste B. Dortmund kampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål over 3.5
 • I 8 af de seneste 10 kampe B. Dortmund har spillet mod Bayer Leverkusen har begge hold scoret
 • B. Dortmund har vandt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen

Form B. Dortmund mod Bayer Leverkusen

B. Dortmund på fortsat vinderkurs

B. Dortmund har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Freiburg med 5-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod St. Pauli. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Hoffenheim.

Bayer Leverkusen bøjer sig ikke

Bayer Leverkusen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Union Berlin, før de bankede B. M’gladbach med 1-2. Senest blev Augsburg nedlagt i en 5-1 sejr.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. B. Dortmund er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Bayer Leverkusen giver dig netop nu 3.65 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 27% chance for at slå B. Dortmund. Ønsker du at placere dine indsatser på B. Dortmund, kan de spilles til 1.86 på oddset.

B. Dortmund v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Den seneste kamp i 1. Bundesliga mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da B. Dortmund won 4-3 mod Bayer Leverkusen. Bookmakerne har B. Dortmund som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.86, hvilket svarer til, at bookmakerne giver B. Dortmund54% chance for at banke Bayer Leverkusen. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod Bayer Leverkusen udbetaler 3.65 i gevinst på oddset for en sejr. B. Dortmund går ind til opgøret med en historik mod Bayer Leverkusen, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem B. Dortmund og Bayer Leverkusen bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan B. Dortmund og Bayer Leverkusen hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Signal Iduna Park i vente.

Hold øje med…

Det er vanskeligt at se udover Patrik Schick, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 6 mål i seks kampe for Bayer Leverkusen. Hans total for sæsonen siger 18 netop nu.

Med 6 i de seneste seks kampe for B. Dortmund, er Erling Haaland manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.