Haaland og Dortmund flæsker Freiburg i topkamp

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når B. Dortmund får besøg af Freiburg på Signal Iduna Park. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i 1. Bundesliga den kommende fredag.

B. Dortmund er placeret som nummer 2 i tabellen med 37 point efter 18 kampe. Freiburg ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 30 point ovenpå deres 18 opgør.

Freiburg går ind til kampen mod B. Dortmund på fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

B. Dortmund oser af selvtillid inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. B. Dortmund præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Freiburg kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. Dortmund v Freiburg.

 • B. Dortmund scorede i 44 af deres seneste 45 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • B. Dortmund vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod B. Dortmund i 9 af de seneste 11 kampe
 • Freiburg har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Freiburg i 9 af de seneste 11 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Freiburg har spillet, har begge hold scoret
 • Freiburg har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • B. Dortmund har scorede i 30 af de senest 32 kampe mod Freiburg
 • B. Dortmund har har ikke tabt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod Freiburg
 • B. Dortmund har vandt i 12 af 13 seneste hjemmekampe mod Freiburg
 • I 7 ud af 9 seneste B. Dortmund hjemmekampe mod Freiburg var antallet af mål over 3.5
 • I 8 ud af 10 seneste B. Dortmund hjemmekampe mod Freiburg var antallet af mål over 2.5

Form B. Dortmund mod Freiburg

B. Dortmund drømmer om mere.

B. Dortmund har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Greuther Fuerth med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Hertha Berlin. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Eintracht.

Freiburg bøjer sig ikke.

Freiburg går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Union Berlin, før de nedlage Bayer Leverkusen med 2-1. Mod Arminia Bielefeld blev der delt i porten i en 2-2 kamp.
 

 

B. Dortmund v Freiburg Indbyrdes historik

Freiburg havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i august 2021 i 1. Bundesliga. B. Dortmund møder Freiburg med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem B. Dortmund og Freiburg var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan B. Dortmund og Freiburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Signal Iduna Park i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Erling Haaland når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for B. Dortmund, mens sæsontotalen læser 13 kasser lige nu.

Philipp Lienhart har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Freiburg, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.