Dortmund banker bundprop til atomer

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Signal Iduna Park på onsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at B. Dortmund som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Greuther Fuerth.

B. Dortmund ligger nummer 2 i stillingen med 31 point efter at have afviklet 15 kampe. 27 point efter, som nummer 18, finder man Greuther Fuerth placering efter 15 kampe.

Greuther Fuerth går ind til kampen mod B. Dortmund på onsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

B. Dortmund har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Greuther Fuerth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 33 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 3.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. Dortmund v Greuther Fuerth.

  • B. Dortmund har vundet i seneste 11 af 12 hjemmebane kampe;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 47 af 49 kampe;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 25 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Greuther Fuerth har tabt i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Greuther Fuerth har tabt i seneste 12 af 13 kampe;
  • Greuther Fuerth har tabt i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • Greuther Fuerth har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe.

Form B. Dortmund mod Greuther Fuerth

B. Dortmund drømmer om mere.

B. Dortmund har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Bayern München gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 5-0 over Besiktas, inden de senest spillede 1-1 mod Bochum.

Greuther Fuerth håber på frisk start.

Greuther Fuerth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-6 af Hoffenheim. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 7-1 til Bayer Leverkusen, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Union Berlin.

 

B. Dortmund v Greuther Fuerth Indbyrdes historik

Da Greuther Fuerth har tilbragt en sæson udenfor 1. Bundesliga, er det således første gang i 9 års, at de møder B. Dortmund. Det seneste møde imellem dem blev spillet 13 april 2013, hvor B. Dortmund vandt 6-1 på Trolli Arena. B. Dortmund møder Greuther Fuerth med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-0 for deres seneste 2 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor B. Dortmund og Greuther Fuerth ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Signal Iduna Park.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Erling Haaland. Han er topscorer for B. Dortmund med 11 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Greuther Fuerth krydser til gengæld fingre for, at Branimir Hrgota kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.