B. M’gladbach mod Augsburg i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

B. M’gladbach er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Augsburg den kommende lørdag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.65 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Borussia-Park.

Efter 21 kampe afviklet er B. M’gladbach placeret nummer 12 i stillingen med 23 point. Der er 1 points forskel til Augsburg, der som nummer 15 har samlet 22 point sammen.

Augsburg er fokuserede på at overhale B. M’gladbach i stillingen i 1. Bundesliga. Det kan de se frem til at gøre på lørdag, men det kræver en sejr på Borussia-Park, hvis de skal slutte dagen øverst.

Når det kommer til mål, er B. M’gladbach ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Augsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. M’gladbach v Augsburg.

 • Borussia Mönchengladbach scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i de seneste 10 kampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Augsburg har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Augsburg i 14 af de seneste 16 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach har scorede i 17 af de senest 19 kampe mod Augsburg
 • Borussia Mönchengladbach har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod Augsburg
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Borussia Mönchengladbach har spillet mod Augsburg har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Augsburg
 • I 4 ud af 5 seneste Borussia Mönchengladbach hjemmekampe mod Augsburg var antallet af mål under 2.5

Form B. M’gladbach mod Augsburg

B. M’gladbach fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer B. M’gladbach i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 1-2 mod Hannover 96 og Union Berlin. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Arminia Bielefeld.

Augsburg drømmer om mere.

Augsburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Eintracht sluttede 1-1, hvorpå et 5-1 nederlag mod Bayer Leverkusen fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Union Berlin blev nedlagt med 2-0.

B. M’gladbach v Augsburg Indbyrdes historik

Augsburg havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i September 2021 i 1. Bundesliga. B. M’gladbach møder Augsburg med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem B. M’gladbach og Augsburg. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan B. M’gladbach og Augsburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Borussia-Park i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jonas Hofmann. Han har vist flaget for B. M’gladbach med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Augsburg har til gengæld forhåbninger om, at Michael Gregoritsch kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.