B. M’gladbach mod Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når B. M’gladbach byder Bayer Leverkusen op til dans på lørdag på Borussia-Park stadion.

Som nummer 12 har B. M’gladbach formået at skrabe 22 point sammen for 18 kampe. Med 29 point har Bayer Leverkusen for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i 1. Bundesliga.

Både B. M’gladbach og Bayer Leverkusen har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 1. Bundesliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er B. M’gladbach ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Bayer Leverkusen rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. M’gladbach v Bayer Leverkusen.

 • I 8 af de seneste 10 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i 12 af de seneste 14 kampe
 • Borussia Mönchengladbach tabte deres seneste 3 hjemmekampe
 • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Bayer Leverkusen scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 14 af de seneste 16 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Borussia Mönchengladbach har scoret imod i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod Bayer Leverkusen
 • Borussia Mönchengladbach har tabte i de 4 seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen
 • Borussia Mönchengladbach har scorede i 11 af de senest 13 hjemmekampe mod Bayer Leverkusen
 • Borussia Mönchengladbach har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen
 • I 4 ud af 5 seneste Borussia Mönchengladbach kampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål over 2.5

Form B. M’gladbach mod Bayer Leverkusen

B. M’gladbach håber på frisk start.

B. M’gladbach har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod Eintracht, hvorefter de opnåede 1-1 mod Hoffenheim. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Bayern München.

Bayer Leverkusen drømmer om at stoppe ringe stime.

Bayer Leverkusen har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Hoffenheim blev det 2-2, hvorefter Freiburg viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Union Berlin.

B. M’gladbach v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Et væddemål på Bayer Leverkusen til at vinde til nul i deres seneste kampe mod B. M’gladbach var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 4-0 i august 2021 og 1-0 i marts 2021. B. M’gladbach går ind til opgøret med en historik mod Bayer Leverkusen, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem B. M’gladbach og Bayer Leverkusen. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor B. M’gladbach og Bayer Leverkusen ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Borussia-Park.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jonas Hofmann. Han har vist flaget for B. M’gladbach med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Bayer Leverkusen har til gengæld forhåbninger om, at Patrik Schick kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 17 mål i alle turneringer indtil videre, samt 9 i de seneste seks.