B. M’gladbach mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Både B. M’gladbach og Eintracht går ind til kampen den kommende onsdag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Borussia-Park.

Efter 15 kampe afviklet er B. M’gladbach placeret nummer 13 i stillingen med 18 point. Der er 3 points forskel til Eintracht, der som nummer 9 har samlet 21 point sammen.

Eintracht er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til B. M’gladbach, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er B. M’gladbach ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Eintracht kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. M’gladbach v Eintracht.

  • B. M’gladbach har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • B. M’gladbach har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste B. M’gladbach kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Eintracht har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Eintracht har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Eintracht har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Der er scoret imod Eintracht i de seneste 11 af 13 kampe.

Form B. M’gladbach mod Eintracht

B. M’gladbach fortsætter skuffende resultater.

B. M’gladbach har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af FC Koln, før Freiburg satte sig igennem med 6-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod RB Leipzig, der satte sig igennem med 4-1.

Eintracht inde i god stime.

Eintracht har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod Hoffenheim, hvorefter de opnåede 1-1 mod Fenerbahce. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-2 i opgøret mod Bayer Leverkusen.

B. M’gladbach v Eintracht Indbyrdes historik

B. M’gladbach havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i april 2021 i 1. Bundesliga. B. M’gladbach møder Eintracht med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem B. M’gladbach og Eintracht. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor B. M’gladbach og Eintracht ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Borussia-Park.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jonas Hofmann. Han har vist flaget for B. M’gladbach med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Eintracht har til gengæld forhåbninger om, at Filip Kostic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.