Gladbach har Freiburg i sigtekortet

B. M’gladbach vil forsøge at lukke noget af afstanden til Freiburg i tabellen, når de den kommende søndag brager sammen på Borussia-Park. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Som nummer 11 har B. M’gladbach formået at skrabe 18 point sammen for 13 kampe. Med 22 point har Freiburg for 13 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i 1. Bundesliga.

Freiburg er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til B. M’gladbach, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

B. M’gladbach har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Freiburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. M’gladbach v Freiburg.

  • B. M’gladbach er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • B. M’gladbach har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • Freiburg har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Freiburg har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Freiburg har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod Freiburg i de seneste 5 af 7 kampe.

Form B. M’gladbach mod Freiburg

B. M’gladbach håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Freiburg, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. B. M’gladbach har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Mainz 05, før de sejrede 4-0 mod Greuther Fuerth. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-1 nederlag mod FC Koln.

Freiburg er igen havnet i problemer.

B. M’gladbach ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Freiburg har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Bayern München, før Eintracht satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bochum, der satte sig igennem med 2-1.

 

B. M’gladbach v Freiburg Indbyrdes historik

B. M’gladbach vandt 2-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Borussia-Park i april 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har B. M’gladbach som favoritter til sejren i dette opgør. B. M’gladbach går ind til opgøret med en historik mod Freiburg, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem B. M’gladbach og Freiburg bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor B. M’gladbach og Freiburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Borussia-Park.

Hold øje med…

Hold øje med Jonas Hofmann når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for B. M’gladbach, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Philipp Lienhart har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Freiburg, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.