B. M’gladbach mod Wolfsburg i 1. Bundesliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Både B. M’gladbach og Wolfsburg går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Borussia-Park.

B. M’gladbach indtager en plads som nummer 13 i tabellen med 26 point efter 22 kampe. På de 22 runder Wolfsburg har afviklet, har de indsamlet 27 point og ligger nummer 12 i stillingen.

De går ind til kampen på Borussia-Park som favoritter, og B. M’gladbach har udsigt til at skabe lidt afstand til Wolfsburg i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Det er ikke sådan, at B. M’gladbach ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 26 mål imod, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for B. M’gladbach v Wolfsburg.

 • I 9 af de seneste 10 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i de seneste 12 kampe
 • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Borussia Mönchengladbach tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Wolfsburg i 13 af de seneste 15 kampe
 • Wolfsburg ikke scoret i 5 af deres seneste 6 udekampe
 • Wolfsburg har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 13 ud af 15 seneste Borussia Mönchengladbach kampe mod Wolfsburg var antallet af mål under 3.5
 • Borussia Mönchengladbach har scorede i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod Wolfsburg
 • I 7 ud af 9 seneste Borussia Mönchengladbach kampe mod Wolfsburg var antallet af mål over 2.5
 • Borussia Mönchengladbach har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Wolfsburg
 • I 12 ud af 13 seneste Borussia Mönchengladbach kampe mod Wolfsburg var antallet af mål over 1.5

Form B. M’gladbach mod Wolfsburg

B. M’gladbach drømmer om at stoppe ringe stime.

B. M’gladbach har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Union Berlin, hvorefter de opnåede 1-1 mod Arminia Bielefeld. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod Augsburg.

Wolfsburg håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Wolfsburg først at banke Greuther Fuerth med 4-1. Herefter nedlagde de også Eintracht med 0-2, inden stimen stoppede mod Hoffenheim, der vandt en 1-2 sejr.

B. M’gladbach v Wolfsburg Indbyrdes historik

B. M’gladbach havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. B. M’gladbach går ind til opgøret med en historik mod Wolfsburg, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem B. M’gladbach og Wolfsburg kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan B. M’gladbach og Wolfsburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Borussia-Park i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jonas Hofmann. Han har vist flaget for B. M’gladbach med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Wolfsburg har til gengæld forhåbninger om, at Max Kruse kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.