Barcelona mod Almeria – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Almeria kommer til et neutralt sted til et opgør i La Liga på onsdag, håber Barcelona at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hjemmeholdet Barcelona er nummer tre i La Liga stillingen efter 35 point for deres første 17 kampe. Almeria følger dem i haserne, fem point efter for 17 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 20 i tabellen.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Almeria vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Barcelona har vundet ti sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona var på måltavlen i deres seneste 16 i træk.

Almeria er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 17 kampe. I stedet har de spillet fem uafgjort og lidt 12 nederlag.

Vores tip

  • Barcelona scorede i 35 af deres seneste 37 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Barcelona’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Barcelona i 9 af de seneste 11 kampe
  • Barcelona har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Almeria har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Almeria i 16 af de seneste 18 kampe
  • Almeria var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Almeria tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 7 af Almeria’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål

Form Barcelona mod Almeria

Bare ét point forhindrer Barcelona i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-4 og 3-2 mod Girona og Royal Antwerp. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Valencia. Barcelona præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede otte i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Almeria har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Real Betis blev det 0-0, hvorefter Atletico Madrid viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Mallorca. Almeria formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 18 og scorede fem mål.

Barcelona scorede 19 mål og indkasserede 12 i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 21 point og seks sejre. Almeria scorede ni mål og indkasserede selv 22 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til nul sejre og to point.

Barcelona vs Almeria – Seneste nyt

Barcelona kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Almeria.

Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi og Marc-Andre ter Stegen er blandt de fire spillere, som mangler for Barcelona den kommende onsdag.

Almeria ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Barcelona.

Marko Milovanovic, Ibrahima Kone, Luis Suarez, Marc Pubill og Alejandro Pozo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Almeria, når de drager til et neutralt sted.

Barcelona mod Almeria – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Almeria. Barcelona tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga med Almeria, da Almeria noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Barcelona sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Barcelona har generelt overtaget mod Almeria,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.17.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Almeria og Barcelona.

Barcelona mod Almeria Spiltips

Robert Lewandowski har været stærk for Barcelona i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Almeria håber, at Leo Baptistao kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Barcelona vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Almeria vandt en af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til otte nederlag. Almeria scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Barcelona var først på pletten i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Barcelona opererer med et snit på 2.8 mål i disse dueller, mens Almeria ligger på 0.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Almeria spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.