Barcelona mod Antwerpen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona tager mod Antwerpen på Estadio Olimpico Lluis Companys, hvor der forventes et spændende opgør den kommende tirsdag. Det er en af 16 kampe i første runde af gruppespillet i Champions League i år.

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Villarreal nedlagt 3-4, hvorefter det blev 1-2 mod Osasuna. Senest måtte også Real Betis bøje sig i et 5-0 nederlag.

Barcelona kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Antwerpen er i øjeblikket anstændige målscorere med tre kasser i deres seneste to kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for en mål, mens Antwerpen præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

  • Barcelona har i vandt 6 af de seneste 8 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Barcelona scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Barcelona vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 16 af Antwerpen’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Antwerpen’s seneste 14 udekampe havde under 2.5 mål
  • Antwerpen har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Antwerpen har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Antwerpen scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Odds til kampen mellem Barcelona og Antwerpen leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Barcelona (1.20) | Uafgjort (6.50) | Antwerpen (15.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (3.00) | Over 2.5 (1.40)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Hent dit risikofrie væddemål her

Barcelona vs Antwerpen – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Barcelona, når de skal i aktion mod Antwerpen.

Pedri og Ronald Araujo er blandt de to spillere, som mangler for Barcelona på tirsdag.

Lineup Barcelona vs Antwerpen

Form Barcelona mod Antwerpen

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Villarreal nedlagt 3-4, hvorefter det blev 1-2 mod Osasuna. Senest måtte også Real Betis bøje sig i et 5-0 nederlag.

Antwerpen virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AEK Athen, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 2-2 mod Union St.Gilloise, hvorpå Westerlo blev besejret 0-3.

Barcelona mod Antwerpen – indbyrdes historik

Det er første gang Barcelona står Antwerpen overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Barcelona har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ottesejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Antwerpen vandt femaf deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede treuafgjort og tabte togange i denne stime. Barcelona var i stand til at vinde syv deres seneste kampe på Estadio Olimpico Lluis Companys uden at indkassere mål.

Barcelona mod Antwerpen – Formstærke spillere

Robert Lewandowski har været stærk for Barcelona i den senere tid med fem mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Antwerpen håber, at Vincent Janssen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.