Barcelona mod Athletic Bilbao i La Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Barcelona får besøg af Athletic Bilbao i Camp Nou. Der er kickoff til kampen den kommende søndag.

Barcelona indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 42 point efter 24 kampe. På de 24 runder Athletic Bilbao har afviklet, har de indsamlet 37 point og ligger nummer 8 i stillingen.

Barcelona vil være på udkig efter at udvide hullet til Athletic Bilbao i stillingen La Liga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Barcelona har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Athletic Bilbao har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Athletic Bilbao.

 • Barcelona scorede i deres seneste 12 kampe
 • I 10 af de seneste 12 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Barcelona i 13 af de seneste 15 kampe
 • Athletic Bilbao har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste udekampe
 • Athletic Bilbao scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Athletic Bilbao vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 5 af de seneste 7 kampe
 • Barcelona har har ikke tabt i de 19 hjemme seneste kampe i træk mod Athletic Bilbao
 • Barcelona har scorede i de seneste 22 hjemmekampe i træk de har spillet mod Athletic Bilbao
 • Barcelona har vandt i 16 af 17 seneste hjemmekampe mod Athletic Bilbao
 • I 10 ud af 11 seneste Barcelona kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 3.5
 • I 7 ud af 9 seneste Barcelona kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 2.5

Form Barcelona mod Athletic Bilbao

Barcelona inde i god stime.

Barcelona ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod SSC Napoli. Herefter var de oppe imod Valencia i en kamp, der sluttede 4-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod SSC Napoli, som blev nedlagt med 4-2.

Athletic Bilbao fortsætter pointhøsten.

Athletic Bilbao har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Valencia sluttede 1-1, hvorpå et 3-2 nederlag mod Mallorca fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Real Sociedad blev nedlagt med 4-0.

Barcelona vs Athletic Bilbao – Seneste nyt Barcelona kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Ronald Araujo, Clément Lenglet, Álex Balde, Ansu Fati, Memphis Depay, Samuel Umtiti og Sergi Roberto er alle ude af truppen, som Barcelona tager imod Athletic Bilbao med på Camp Nou.

Barcelona v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Barcelona senest mødte Athletic Bilbao på San Mames Barria. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Barcelona møder Athletic Bilbao med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Barcelona og Athletic Bilbao. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Barcelona og Athletic Bilbao ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Camp Nou.

Der var under 2.5 mål i 3 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens Barcelona har et gennemsnit på 1.5 goals mål i de opgør, har Athletic Bilbao et snit på 0.6 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 times gange.

Topscorer i form

Hold øje med Memphis Depay, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Barcelona, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Raul Garcia har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Athletic Bilbao, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.