Barcelona og Atletico Madrid i ren titelkamp

Førerholdet Atletico Madrid vil være opsatte på at udbygge forspringet til Barcelona, når de to hold tørner sammen den kommende lørdag i La Liga. Barcelona er placeret som nummer 3 i tabellen med 74 point efter 34 kampe. Atletico Madrid indtager en 1. plads i stillingen med 76 point.

Titlen kan blive afgjort, når velspillende Barcelona skal op imod Atletico Madrid på Camp Nou.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I Barcelonas 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Villarreal,
hvorefter fulgte et 2-1 nederlag mod Granada, mens de senest udspilede Valencia 3-2.

Barcelona har leveret solide præstationer på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Atletico Madrid har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Atletico Madrids 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod SD Huesca,
hvorefter fulgte et 2-1 nederlag mod Athletic Bilbao, mens de senest udspilede Elche 1-0.

Ovenpå beskedne 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Atletico Madrid sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på lørdag.

Barcelona vs Atletico Madrid h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i november 2020 i La Liga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 7 af de foregående 10 opgør. Barcelona har været lidt mere succesrig end Atletico Madrid i deres seneste indbyrdes opgør i La Liga. Med en 5-4-1 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille Barcelona på oddset mod Atletico Madrid.

  • Barcelona har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Barcelona har scoret i seneste 40 af 42 kampe;
  • Barcelona har scoret i de seneste 28 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 2.5.
  • I 6 of 8 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 9 af 11 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Barcelona giver 1.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Atletico Madrid giver 4.50 på oddset.