Barcelona mod Atletico Madrid i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Barcelona tager imod Atletico Madrid den kommende søndag.

Efter 21 kampe afviklet er Barcelona placeret nummer 5 i stillingen med 35 point. Der er 1 points forskel til Atletico Madrid, der som nummer 4 har samlet 36 point sammen.

Motivationen bør være på plads hos Barcelona, som kan overhale Atletico Madrid i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Camp Nou.

Barcelona har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Atletico Madrid.

 • Barcelona scorede i deres seneste 10 kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Barcelona tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 21 af de seneste 22 udekampe
 • Atletico Madrid scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Atletico Madrid har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona har har ikke tabt i de 15 hjemme seneste kampe i træk mod Atletico Madrid
 • I 16 ud af 18 seneste Barcelona kampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 3.5
 • Barcelona har scorede i 18 af de senest 20 hjemmekampe mod Atletico Madrid
 • I 8 ud af 9 seneste Barcelona kampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 2.5
 • I 18 ud af 20 seneste Barcelona hjemmekampe mod Atletico Madrid var antallet af mål over 1.5

Form Barcelona mod Atletico Madrid

Barcelona inde i god stime.

Barcelona ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Real Madrid. Herefter var de oppe imod Athletic Bilbao i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Deportivo Alaves, som blev nedlagt med 1-0.

Atletico Madrid bøjer sig ikke

Atletico Madrid har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Athletic Bilbao. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Real Sociedad, for så at svare igen med en 3-2 sejr over Valencia.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Barcelona det bedste spil til 23/17 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 23/17, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Barcelona 43% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 40/17 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 41/20 i gevinst på oddset for en sejr.

Barcelona v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i octubre 2021 i La Liga. Barcelona går ind til opgøret med en historik mod Atletico Madrid, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Barcelona og Atletico Madrid. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Barcelona og Atletico Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Camp Nou.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Memphis Depay. Han har vist flaget for Barcelona med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Angel Correa kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.