Barcelona mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Barcelona byder Atletico Madrid op til dans på søndag på Spotify Camp Nou stadion.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 73 point fra deres første 29 kampe. Atletico Madrid halter 13 point efter oven på 29 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv to mål. Det er 0.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur otte gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i fem mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Barcelona er noteret for 23 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i La Liga i denne sæson. Barcelona tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Atletico Madrid kigger på 18 sejre, samt seks uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga. Atletico Madrid har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Atletico Madrid.

  • Barcelona har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Barcelona’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Barcelona’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Barcelona har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Atletico Madrid scorede i deres seneste 12 udekampe
  • 15 af Atletico Madrid’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe

Form Barcelona mod Atletico Madrid

Det er ikke helt skidt for Barcelona, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 0-4 mod Real Madrid, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Girona. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Getafe. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Atletico Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Real Betis nedlagt 1-0, hvorpå Rayo Vallecano blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Almeria, der blev slået med 2-1. Atletico Madrid præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede syv mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Barcelona vandt ti kampe, scorede 22 mål og indkasserede syv i deres foregående 13 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 32 point. Atletico Madrid vandt otte sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 15 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 27 point.

Barcelona vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Barcelona mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Atletico Madrid. Barcelona har været en smule mere succesfuld i end Atletico Madrid i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Barcelona på oddset. Bookmakerne giver odds 1.95 en hjemmesejr.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Barcelona og Atletico Madrid.

Barcelona mod Atletico Madrid Spiltips

Robert Lewandowski har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Barcelona satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Atletico Madrid kigger til gengæld mod Antoine Griezmann i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i La Liga.

Barcelona høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Atletico Madrid sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Atletico Madrid præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Barcelona holdt rent bur i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Atletico Madrid snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Barcelonas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.