Barcelona mod Bayern München Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Barcelona skal op imod Bayern München den kommende onsdag i en duel på Spotify Camp Nou. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Når det kommer til mål, er Barcelona ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 7 scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Barcelona mod Bayern München Optakt

Barcelona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Real Madrid. De svarede stærkt igen mod Villarreal, som blev slået 3-0, før de sejrede 4-0 over Athletic Bilbao. Barcelona vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 10 og lukkede 11 mål ind.

Bayern München har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Freiburg nedlagt 5-0, hvorpå Augsburg blev fejet til side med 2-5. Senest gik formen ud over Hoffenheim, der blev slået med 0-2. Bayern München vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Champions League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 5 mål ind og scorede selv 13.

Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Barcelona det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod Bayern München i deres kommende kamp.

Facts og finurligheder for Barcelona v Bayern München.

 • Barcelona har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • Barcelona har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Barcelona scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Barcelona scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
 • Barcelona vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayern München scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
 • Bayern München scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • Bayern München har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Bayern München vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Barcelona har tabte i 7 af 8 seneste kampe mod Bayern München
 • I 7 ud af 8 seneste Barcelona kampe mod Bayern München var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 5 Barcelona hjemmekampe mod Bayern München var summen af mål over 2.5
 • Barcelona har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod Bayern München
 • Barcelona har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Bayern München

Barcelona vs Bayern München – Seneste nyt

Barcelona kan have op til 4 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Bayern München.

Sergi Roberto, Andreas Christensen, Ronald Araujo og Memphis Depay er alle ude af truppen, som Barcelona tager imod Bayern München med på Spotify Camp Nou.

Bayern München ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på onsdag møder Barcelona.

Det er navne som Kingsley Coman, Leroy Sané, Manuel Neuer og Bouna Sarr, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Bayern München – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Barcelona ser Bayern München uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Barcelona går til kampen mod Bayern München med en 2-0-8 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Barcelona og Bayern München. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Barcelona mod Bayern München Spiltips

Det har været en god sæson for Robert Lewandowski, der lige nu står på 12 mål i ligaen og Barcelona håber på skarpretteren igen, når de møder Bayern München.

Barcelona var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. Bayern München sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag. Bayern München har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 udekampe. Værterne fra Barcelona scorede det første mål i 8 af de seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Bayern München snittede 2.8 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Barcelonas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Bayern München spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3.1 mål i disse kampe.