Barcelona mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona skal op imod Cadiz på Spotify Camp Nou den kommende søndag i en spændende La Liga duel.

Barcelona er nummer 1 i tabellen med 56 point efter 21 kampe, mens Cadiz rangerer som nummer 16 med 22 point efter 21 kampe.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv tre mål. Det er 0.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Cadiz er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Cadiz præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Barcelona er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til en nederlag i La Liga i denne sæson. Barcelona er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Spotify Camp Nou nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Cadiz har indtil videre præsteret fem sejre og syv uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Cadiz.

  • Barcelona vandt deres seneste 11 kampe
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 16 kampe
  • Barcelona har i vandt 6 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona scorede i deres seneste 16 kampe
  • Barcelona har i vandt 6 af de seneste 8 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Cadiz har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • 6 af Cadiz’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Cadiz’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 3 af Cadiz’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål

Form Barcelona mod Cadiz

Barcelona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 0-1 over Sevilla samt Villarreal. Serien blev dog bremset mod Manchester United i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Cadiz har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Mallorca med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Athletic Bilbao. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Girona. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

Barcelona er det mest scorende hjemmehold i La Liga med 22 mål scoret, mens de indkasserede en. Samtidig er Cadiz de mindst scorende udehold i La Liga med blot seks kasser på kontoen. De lukkede samtidig 18 ind.

Barcelona scorede 24 mål og indkasserede en i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 31 point og ti sejre. Barcelona scorede otte mål og indkasserede selv 24 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til to sejre og otte point.

Barcelona vs Cadiz – Seneste nyt

I værste fald må Cadiz finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Cadiz – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Barcelona med de tre point i en 0-4 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Barcelona vandt tre af deres foregående syv kampe mod Cadiz, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 7.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Barcelona og Cadiz.

Barcelona mod Cadiz Spiltips

Gonzalo Escalante virker til at være i anstændig form for Cadiz, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Barcelona, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Pedri, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Barcelona høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Barcelona har set fem af deres seneste 10 kampe i Spotify Camp Nou gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Cadizs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 1.42 mål, mens Cadiz snittede 0.71 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Barcelonas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.