Barcelona mod Celta Vigo i La Liga runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Barcelona skal teste formen af mod Celta Vigo den kommende tirsdag, når de mødes i La Liga på Camp Nou. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Barcelona samlet 69 point efter 35 kampe. På 43 point befinder Celta Vigo sig rangeret som nummer 11 for 35 afviklede kampe.

Celta Vigo går ind til kampen mod Barcelona på tirsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Barcelona har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Celta Vigo.

 • Barcelona scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Der er scoret imod Barcelona i 6 af de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Barcelona i de seneste 4 hjemmekampe
 • Barcelona tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Barcelona har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Celta Vigo har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Celta Vigo har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Celta Vigo i 8 af de seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod Celta Vigo i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Barcelona har scorede i 21 af de senest 23 kampe mod Celta Vigo
 • I 11 ud af 13 seneste Barcelona kampe mod Celta Vigo var antallet af mål over 2.5
 • Barcelona har har ikke tabt i 14 af 16 seneste hjemmekampe mod Celta Vigo
 • Barcelona har scorede i 15 af de senest 16 hjemmekampe mod Celta Vigo
 • I 8 ud af 10 seneste Barcelona hjemmekampe mod Celta Vigo var antallet af mål over 2.5

Form Barcelona mod Celta Vigo

Barcelona håber på yderligere point til samlingen.

Barcelona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Rayo Vallecano. De svarede stærkt igen mod Mallorca, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-1 over Real Betis.

Celta Vigo fortsat skidt kørende.

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod Getafe, hvorefter de opnåede 1-1 mod Granada. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-0 i opgøret mod Deportivo Alaves.

Barcelona kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp. Ronald Araujo, Clément Lenglet, Álex Balde, Ansu Fati, Memphis Depay, Samuel Umtiti og Sergi Roberto er blandt de 7 spillere, som mangler for Barcelona den kommende tirsdag.

Barcelona v Celta Vigo Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Barcelona og Celta Vigo fandt sted i Maj 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 3-3. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.39, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Barcelona 72% chance for at banke Celta Vigo. En pointdeling betaler 5.15 i gevinst på oddset, hvor imod Celta Vigo udbetaler 7.00 i gevinst på oddset for en sejr. Barcelona møder Celta Vigo med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Barcelona og Celta Vigo var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Barcelona og Celta Vigo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på Camp Nou.

Barcelona mod Celta Vigo – Formstærke spillere

Han har hamret 17 mål ind så langt i turneringen og Iago Aspas stod desuden for 4 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Barcelona.