Barcelona mod Elche i La Liga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Elche den kommende lørdag i La Liga. Alt andet end en sejr til Barcelona vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 8 har Barcelona formået at skrabe 24 point sammen for 16 kampe. Med 15 point har Elche for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i La Liga.

Elche går ind til kampen mod Barcelona den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Barcelona ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Elche.

 • Barcelona tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Elche i 21 af de seneste 23 udekampe
 • Elche har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Elche har spillet, har begge hold scoret
 • Elche scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Elche har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Barcelona har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Elche
 • Barcelona har har ikke tabt i de 6 seneste kampe i træk mod Elche
 • Barcelona har ikke scoret imod i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Elche
 • I de seneste 3 Barcelona hjemmekampe mod Elche var summen af mål over 2.5
 • Barcelona har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Elche

Form Barcelona mod Elche

Barcelona drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Barcelona i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 3-0 mod Real Betis og Bayern München. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Osasuna.

Elche inde i god stime.

Elche har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cadiz med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Valencia. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Unionistas de Salamanca.

Barcelona er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Elche som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Barcelona 78% chance for at tage tre point mod Elche. Det svarer til, at man får 1.29 på oddset for sejr til Barcelona, mens uafgjort giver 5.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Elche betaler dig pengene 10.00 gange igen på oddset.

Barcelona v Elche Indbyrdes historik

Elche endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Barcelona i La Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 2-0. Bookmakerne giver Barcelona 78% chance for at tage tre point mod Elche. Det svarer til, at man får 1.29 på oddset for sejr til Barcelona, mens uafgjort giver 5.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Elche betaler dig pengene 10.00 gange igen på oddset. Barcelona går ind til opgøret med en historik mod Elche, der siger 5-1-0 for deres seneste 6 kampe i La Liga. Barcelona har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 6 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Barcelona og Elche hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Camp Nou i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Memphis Depay. Han har vist flaget for Barcelona med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Elche har til gengæld forhåbninger om, at Lucas Boye kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.