Barcelona mod Espanyol – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona tager den kommende lørdag imod Espanyol i La Liga på Spotify Camp Nou.

Nøjagtig 25 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Spotify Camp Nou.

Barcelona har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 4 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 8 af dem.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Espanyol præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Barcelona er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 1 nederlag i La Liga i denne sæson. Barcelona var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Espanyol kigger på 2 sejre, samt 6 uafgjorte såvel som 6 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Espanyol.

  • Barcelona har i vandt 5 af de seneste 7 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Barcelona’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Barcelona vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Barcelona vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Espanyol har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • Espanyol har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 7 af Espanyol’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Espanyol’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Espanyol i 10 af de seneste 12 kampe

Form Barcelona mod Espanyol

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Viktoria Plzen nedlagt 2-4, hvorefter det blev 2-0 mod Almeria. Senest måtte også Osasuna bøje sig i et 1-2 nederlag. Barcelona blev talt om som titelkandidater i La Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Barcelona har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede 0 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Espanyol har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Atletico Madrid sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Villarreal fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da CD Rincon blev nedlagt med 0-3. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Espanyol kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Espanyol kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 6.

Barcelona scorede 18 mål og indkasserede 0 i deres seneste 7 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 21 point og 7 sejre. Barcelona scorede 6 mål og indkasserede selv 12 i deres foregående 8 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til 1 sejre og 5 point.

Barcelona vs Espanyol – Seneste nyt

Espanyol ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Barcelona på Spotify Camp Nou.

Adrià Pedrosa rejser ikke med Espanyol til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Barcelona mod Espanyol – indbyrdes historik

Barcelona er ubesejret mod Espanyol i de sidste 24 indbyrdes opgør. Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Barcelona og Espanyol fandt sted i February 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Barcelona80% chance for at banke Espanyol. En pointdeling betaler 6.50 i gevinst på oddset, hvor imod Espanyol udbetaler 9.00 i gevinst på oddset for en sejr. Barcelona har generelt overtaget mod Espanyol,, og kan fremvise en nydelig 7-3-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.25.

Barcelona scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Espanyol i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i 4 af de foregående 10 opgør mellem Espanyol og Barcelona.

Barcelona mod Espanyol Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Robert Lewandowski, der er oppe på flotte 13 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 4 mål i hans seneste seks kampe, og Barcelona håber, at han finder den form frem igen mod Espanyol. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Robert Lewandowski til at finde vej til netmaskerne her.

Barcelona høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 3 nederlag. Espanyol scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Barcelona var først på pletten i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Barcelona presterte 2.5 mål i gjennomsnitt, mens Espanyol presterte 0.6 mål i snitt. Begge lag skåret 4 gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Barcelonas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 2 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.