Barcelona mod Getafe – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Barcelonapå lørdag møder Getafe. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Barcelona er i øjeblikket nummer 3 med 54 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til et neutralt sted.

Barcelona oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Barcelona præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 20 mål, et gennemsnit på to pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Getafe kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Barcelona har vundet 16 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 24 kampe.

Getafe kigger på otte sejre, samt ti uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Barcelona scorede i 49 af deres seneste 51 kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 24 kampe i La Liga
  • I 15 af de seneste 17 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 kampe Barcelona har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • 12 af Barcelona’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Getafe scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Getafe har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 kampe i træk Getafe har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Getafe i 7 af de seneste 8 kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Getafe i 8 af de seneste 10 kampe

Form Barcelona mod Getafe

Barcelona går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 3-3 pointdeling mod Granada, før de nedlagde Celta Vigo med 1-2. Mod SSC Napoli blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Barcelona vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også 14 ind.

Getafe går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Real Betis, før de nedlage Celta Vigo med 3-2. Mod Villarreal blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Getafe kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv ti.

Barcelona vandt seks kampe, scorede 18 mål og indkasserede ti i deres foregående ti kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 20 point. Getafe vandt en sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 12 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem otte point.

Barcelona vs Getafe – Seneste nyt

Barcelona kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Getafe den kommende lørdag.

Ferran Torres, Joao Felix, Sergi Roberto, Alex Balde, Marcos Alonso og Gavi er alle ude af truppen, som Barcelona tager imod Getafe med på et neutralt sted.

Getafe har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Getafe-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Barcelona mod Getafe – indbyrdes historik

Getafe har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 24 indbyrdes opgør mod Barcelona. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Barcelona og Getafe senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på et neutralt sted. Barcelona plejer at være ok med at møde Getafe, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på et neutralt sted.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Barcelona og Getafe blev der scoret under 1.5 mål. De seneste møder mellem Barcelona og gæsterne fra Getafe har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Barcelona mod Getafe Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Robert Lewandowski viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Barcelona bør bringe ham i spil mod Getafe. Sidstnævnte ankommer med Borja Mayoral, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Barcelona høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Getafe sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Barcelona på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Getafes seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Barcelona har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Getafe et snit på 0.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der var over 2.5 mål i otte af Barcelonas foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Getafe spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.