Barcelona mod Getafe – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona agerer værter for Getafe når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga på søndag på Spotify Camp Nou.

Barcelona går ind til runde 18 som nummer 1 i La Liga tabellen med 41 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Getafe samlet 17 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Barcelona har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede fem mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur syv gange.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Barcelona har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 16 kampe. De kan i stedet fremvise 13 sejre og to uafgjorte. Barcelona er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Spotify Camp Nou nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Getafe kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Getafe.

  • Barcelona har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Barcelona har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Barcelona scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Getafe har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 10 af Getafe’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Getafe’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Getafe har spillet, har begge hold scoret
  • Getafe var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Form Barcelona mod Getafe

Barcelona ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Real Betis. Herefter var de oppe imod Real Madrid i en kamp, der sluttede 1-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AD Ceuta FC, som blev nedlagt med 0-5. Barcelona blev talt om som titelkandidater i La Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Getafe har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Levante, før Sevilla satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Espanyol, der satte sig igennem med 1-2. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Getafe kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Getafe to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fire og scorede fem mål.

Barcelona scorede 19 mål og indkasserede en i deres seneste otte kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Getafe opnåede en sejre og fire point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv fem ind.

Barcelona vs Getafe – Seneste nyt

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Barcelona på Spotify Camp Nou.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Barcelona mod Getafe – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 19 indbyrdes opgør mod Getafe. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Barcelona senest mødte Getafe i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.17, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Barcelona86% chance for at banke Getafe. En pointdeling betaler 8.00 i gevinst på oddset, hvor imod Getafe udbetaler 15.00 i gevinst på oddset for en sejr. Barcelona har generelt overtaget mod Getafe,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.17.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Barcelona og Getafe.

Barcelona mod Getafe Spiltips

Borja Mayoral virker til at være i anstændig form for Getafe, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Barcelona, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ousmane Dembele, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Barcelona har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens en kastede nederlag af sig. Getafe vandt fire af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte fire gange i denne stime. Barcelona har set fem af deres seneste 10 kampe i Spotify Camp Nou gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Getafes seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Barcelona præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Getafe landede et snit på 0.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.