Messi og Barcelona kan overtage førstepladsen i La Liga

Barcelona er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Camp Nou på torsdag. Gæsterne fra Granada ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes. Barcelona er placeret som nummer 3 i tabellen med 71 point efter 32 kampe. Granada indtager en 8. plads i stillingen med 42 point.

Barcelona i forrygende form.

Barcelona rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I Barcelonas 3 sidste kampe har de været igennem en 4-0 sejr mod Athletic Bilbao,
hvorefter fulgte en 5-2 sejr mod Getafe, mens de senest udspilede Villarreal 2-1.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Barcelona. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet på torsdag.

Granada drømmer om at stoppe ringe stime.

Granada går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først Granada et 2-0 nederlag mod Manchester United i Europa League, herefter fulgte en 4-1 sejr mod Eibar, mens de i den seneste kamp tabte 2-1 til Sevilla.

Ovenpå beskedne 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Granada sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på torsdag.

Barcelona vs Granada h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Granada formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Barcelona i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 4-0 og 1-0 sejre. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 8 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. Barcelona har haft et stærkt greb om Granada på det seneste og vandt 8 af de 10 foregående møder i La Liga.

  • Barcelona har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 8 af 9 kampe;
  • Barcelona har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe.
  • Granada har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 12 of 14 seneste Granada kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 8 seneste Granada udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Granada har indkasseret mål i de seneste 10 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Barcelona giver 1.11 for en sejr, uafgjort betaler 8.50 retur, mens Granada giver 20.00 på oddset.