Barcelona mod Inter Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Barcelona og Inter på onsdag på Spotify Camp Nou.

Oven på de første tre kampe i gruppespillet ligger Barcelona nummer 3 med 3 point, mens Inter har 6 point som nummer 2. Barcelona går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 3 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Med 6 point i bagagen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet står Inter på tærsklen til at sikre videre adgang. De kan være heldige at en sejr i fjerde runde allerede sikrer dem adgang til forårets knockout-kampe. Tre point holder dem i hvert fald inde i kampen om førstepladsen.

Når det kommer til mål, er Barcelona ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Inter ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Barcelona mod Inter Optakt

Barcelona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Mallorca med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Inter. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Celta Vigo. Barcelona opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 11 mål ind.

Inter har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Roma. De svarede stærkt igen mod Barcelona, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-2 over Sassuolo. Inter formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Champions League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 1, hvori de indkasserede 5 og scorede 9 mål.

De seneste års indbyrdes historik mellem Barcelona og Inter indikerer, at værdi-spillet på oddset meget vel kan vise sig at være, at mindst det ene hold formår at holde rent bur.

Facts og finurligheder for Barcelona v Inter.

 • Barcelona har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Barcelona har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Barcelona vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Barcelona vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Barcelona scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Inter scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
 • I 10 af de seneste 12 udekampe Inter har spillet, har begge hold scoret
 • Inter scorede i 14 af deres seneste 15 udekampe
 • Der er scoret imod Inter i 11 af de seneste 12 udekampe
 • Inter tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I 10 ud af 11 seneste Barcelona kampe mod Inter var antallet af mål under 3.5
 • Barcelona har vandt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Inter
 • Barcelona har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Inter
 • I de seneste 5 Barcelona hjemmekampe mod Inter var summen af mål under 3.5
 • Barcelona har har ikke tabt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Inter

Barcelona vs Inter – Seneste nyt

Barcelona kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Inter den kommende onsdag.

Franck Kessié, Andreas Christensen, Hector Bellerin, Ronald Araujo, Memphis Depay og Jules Koundé er blandt de 6 spillere, som mangler for Barcelona den kommende onsdag.

Inter ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Barcelona.

Joaquin Correa, Alex Cordaz og Marcelo Brozovic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Inter, når de drager til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Inter – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Inter med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Barcelona har været en smule mere succesfuld i end Inter i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Barcelona på oddset. Bookmakerne giver odds 1.40 en hjemmesejr.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Barcelona og Inter fandt begge vej til netmaskerne 4 gange.

Barcelona mod Inter Spiltips

Robert Lewandowski har været stærk for Barcelona i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Inter håber, at Edin Dzeko kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Barcelona var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Inter sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag. Barcelona præsterede at åbne scoringen ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Inter præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Barcelona har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Inter et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Barcelonas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.