Barcelona mod Mallorca i La Liga runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Camp Nou på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Barcelona som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Mallorca.

Barcelona indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 63 point efter 33 kampe. På de 33 runder Mallorca har afviklet, har de indsamlet 32 point og ligger nummer 16 i stillingen.

Både Barcelona og Mallorca har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Barcelona oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Barcelona præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 6 mål, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Mallorca vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Mallorca.

 • Barcelona scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • Barcelona har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Barcelona scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Barcelona har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Barcelona i 4 af de seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Mallorca i 18 af de seneste 19 kampe
 • Mallorca tabte deres seneste 8 udekampe
 • Der er scoret imod Mallorca i de seneste 10 udekampe
 • Mallorca har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
 • Mallorca tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Barcelona har scorede i de seneste 25 kampe i træk de har spillet mod Mallorca
 • Barcelona har har ikke tabt i 21 af 23 seneste kampe mod Mallorca
 • Barcelona har scorede i de seneste 14 hjemmekampe i træk de har spillet mod Mallorca
 • Barcelona har vandt i 10 af 11 seneste kampe mod Mallorca
 • Barcelona har vandt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Mallorca

Form Barcelona mod Mallorca

Barcelona fortsat skidt kørende.

Det er alt eller intet for Barcelona i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Cadiz, hvortil de svarede igen mod Real Sociedad i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Rayo Vallecano.

Mallorca håber på frisk start.

Mallorca har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Atletico Madrid med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Elche. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Deportivo Alaves.

Barcelona v Mallorca Indbyrdes historik

Barcelona formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Mallorca i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i januar 2022 og 4-0 i juni 2020. Barcelona møder Mallorca med en historik imellem klubberne, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Barcelona og Mallorca kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Barcelona og Mallorca hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Camp Nou i vente.

Barcelona mod Mallorca – Hold øje med…

Vedat Muriqi virker til at være i anstændig form for Mallorca, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Barcelona, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Pierre-Emerick Aubameyang, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.