Neymar misser gensyn med Barcelona

Barcelona får besøg af Paris SG i den første af to knock out-kampe i Champions League. Dermed genoptager de to storklubber en legendarisk rivalitet, som har produceret nogle formidable kampe igennem årene. Ikke mindst vidunder-comeback’et på Camp Nou.

Paris SG må undvære Neymar, når de træder an i Catalonien til deres udekamp i Champions League. Til gengæld ser Messi ud til at være i hopla for hjemmeholdet.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Barcelona’s 3 seneste kampe startede med en 3-2 sejr mod Real Betis, hvorefter de tabte 2-0 mod Sevilla i Copa del Rey, inden de senest smadrede Deportivo Alaves 5-1.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Barcelona.

Barcelona har leveret solide præstationer på eget græs med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på tirsdag.

Paris SG i forrygende form.

Paris SG går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. Paris SG sikrede sig en 2-0 sejr mod Marseille, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod Caen, inden de nedlagde Nice 2-1 i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed guld, og det kan sæsonen meget vel stadig munde ud i for den franske gigant.

Paris SG har noteret sig 3 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ude. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve på tirsdag.

Barcelona vs Paris SG h2h

Barcelona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 6-1 tilbage i marts 2017 i Champions League. I 6 af de seneste 8 opgør mellem Barcelona og Paris SG var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Barcelona går ind til kampen med en 4-2-2 historik mod Paris SG inden deres kommende opgør i Champions League.

  • Barcelona har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Barcelona har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 seneste Barcelona hjemmebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • PSG har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • PSG har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • PSG har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • PSG har scoret i seneste 45 af 47 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Barcelona giver 2.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens Paris SG giver 3.30 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.45 på oddset, hvilket svarer til 69% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.55 på oddset.

Statistics