Betis bider fra sig i Barcelona

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Real Betis på lørdag i La Liga. Alt andet end en sejr til Barcelona vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Barcelona lægger beslag på placeringen som nummer 7 i La Liga med 23 point for deres første 14 kampe. Differencen til Real Betis er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 15 kampe.

Real Betis er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Barcelona, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Barcelona ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Real Betis kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Real Betis.

  • Barcelona er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Barcelona har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Barcelona har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Barcelona kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 5 of 7 seneste Real Betis kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Real Betis har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Real Betis har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Barcelona mod Real Betis

Barcelona inde i god stime.

Barcelona vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Barcelona virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Espanyol, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod Benfica, hvorpå Villarreal blev besejret 3-1.

Real Betis fortsætter pointhøsten.

Real Betis går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Real Betis har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Ferencvaros nedlagt 2-0, hvorpå Levante blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Alicante, der blev slået med 0-4.

Barcelona v Real Betis Indbyrdes historik

Barcelona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i februar 2021 i La Liga. Barcelona går ind til opgøret med en historik mod Real Betis, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Barcelona og Real Betis kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Barcelona og Real Betis hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Camp Nou i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Memphis Depay. Han er topscorer for Barcelona med 8 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Real Betis krydser til gengæld fingre for, at Juanmi kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 8 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.