Barcelona mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona agerer værter for Real Madrid når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga på søndag på Spotify Camp Nou.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 65 point fra deres første 25 kampe. Real Madrid halter ni point efter oven på 25 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 2 i tabellen.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv to mål. Det er 0.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur otte gange.

Real Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Real Madrid præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Barcelona er noteret for 21 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i La Liga i denne sæson. Barcelona er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Spotify Camp Nou uden nederlag.

Real Madrid har indtil videre præsteret 17 sejre og fem uafgjorte samt tre nederlag i La Liga. Real Madrid tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Real Madrid.

  • Barcelona scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Barcelona har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Barcelona har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona har i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Real Madrid var i vandt 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Barcelona mod Real Madrid

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Real Madrid nedlagt 0-1, hvorefter det blev 1-0 mod Valencia. Senest måtte også Athletic Bilbao bøje sig i et 0-1 nederlag. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Real Betis, før de bankede Espanyol med 3-1. Senest blev Liverpool nedlagt i en 1-0 sejr. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Barcelona vandt ni kampe, scorede 20 mål og indkasserede seks i deres foregående 11 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 28 point. Real Madrid scorede 20 mål og lukkede 12 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem seks sejre og 22 point.

Barcelona vs Real Madrid – Seneste nyt

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Barcelona. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Real Madrid synes at have et godt øje til Barcelona, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.40 på Real Madrid til at vinde igen.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i La Liga imellem Barcelona og Real Madrid blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Barcelona og Real Madrid.

Barcelona mod Real Madrid Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Raphinha viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Barcelona bør bringe ham i spil mod Real Madrid. Sidstnævnte ankommer med Marco Asensio, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Barcelona var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. Real Madrid scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Barcelona scorede kampens første kasse i ni af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Barcelona opererer med et snit på 1.6 mål i disse dueller, mens Real Madrid ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Barcelonas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.