Barcelona mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona skal op imod Real Sociedad på Spotify Camp Nou den kommende lørdag i en spændende La Liga duel.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 85 point fra deres første 34 kampe. Real Sociedad halter 23 point efter oven på 34 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 4 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Barcelona klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Real Sociedad, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Barcelona har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede fem mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur syv gange.

Real Sociedad er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Real Sociedad præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Barcelona har vundet 27 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona er på en fantastisk stime af intet mindre end 17 kampe i træk på Spotify Camp Nou uden nederlag.

Real Sociedad har indtil videre præsteret 18 sejre og otte uafgjorte samt otte nederlag i La Liga. Real Sociedad tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Real Sociedad.

  • Barcelona har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 19 af Real Sociedad’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Real Sociedad’s seneste 13 udekampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Real Sociedad’s seneste 15 kampe havde under 2.5 mål
  • 12 af Real Sociedad’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Barcelona mod Real Sociedad

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Real Betis nedlagt 4-0, hvorefter det blev 1-0 mod Osasuna. Senest måtte også Espanyol bøje sig i et 2-4 nederlag. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Real Sociedad er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 2-0 over Osasuna samt Real Madrid. Serien blev dog bremset mod Girona i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Real Sociedad kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv tre.

Barcelona vandt 15 kampe, scorede 34 mål og indkasserede syv i deres foregående 17 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 46 point. Real Sociedad scorede 21 mål og lukkede 18 ind i deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem syv sejre og 25 point.

Barcelona vs Real Sociedad – Seneste nyt

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Barcelona.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Sociedad, når de drager til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Barcelona har trukket sig sejrrigt ud af 11 af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Real Sociedad. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Real Sociedad. Barcelona gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Real Sociedad på Spotify Camp Nou. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.65 på en ny gevinst.

Barcelona scorede mindst én gang i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Real Sociedad i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Barcelona og Real Sociedad.

Barcelona mod Real Sociedad Spiltips

Spotify Camp Nou ligner et seriøst bud på at vinde den gyldne støvle i denne sæson for Barcelona, eftersom han allerede er på ti mål og mere vil helt sikkert komme til.

Barcelona høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Real Sociedad sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter på lørdag. Det gav kun gevinst i to af de seneste 10 hjemmekampe for Barcelona. Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af Real Sociedad’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Real Sociedad snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.