Barcelona og Messi moser også Valladolid

Der venter Real Valladolid en svær kamp, når de brager ind i topholdet Barcelona på mandag til en kamp i La Liga på Camp Nou. Med en placering som nummer 2 i tabellen har Barcelona samlet 62 point efter 28 kampe. På 27 point befinder Real Valladolid sig rangeret som nummer 16 for lige så mange kampe.

Barcelona vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Atletico Madrid når de to parter mødes på mandag.

Barcelona i forrygende form.

Barcelona går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I Barcelonas 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod PSG i Champions League, hvorpå fulgte en 4-1 sejr mod SD Huesca, mens de senest smadrede Real Sociedad 6-1.

Barcelona har leveret solide præstationer hjemme med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på mandag.

Real Valladolid bøjer sig ikke.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Real Valladolid, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe vandt Real Valladolid 2-1 mod Getafe, før de spillede 0-0 mod Osasuna for så senest at præstere en 1-1 uafgjort mod Sevilla.

Real Valladolid kan tage anstændige 1 sejr i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Real Valladolid.

Barcelona vs Real Valladolid h2h

Head-2-Head

Barcelona jagter revanche for sjældent nederlag

Barcelona formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Real Valladolid i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 3-0 i december 2020 og 1-0 i juli 2020. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Barcelona haft godt styr på Real Valladolid igennem et par sæsoner med en 9-0-1 fordel i La Liga inden deres kommende møde.

  • Barcelona har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 12 af 13 kampe.
  • Real Valladolid er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Real Valladolid ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Real Valladolid er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Real Valladolid kampe var antal mål UNDER 3.5.