Barcelona vs Girona – Optakt, bedste Odds og gode tips

Barcelona tager imod Girona på Spotify Camp Nou i runde 28 på mandag i La Liga.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 71 point fra deres første 27 kampe. Girona halter 37 point efter oven på 27 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 11 i tabellen.

Barcelona er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Girona på Spotify Camp Nou.

Barcelona har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede tre mål. Det kaster et gennemsnit på 0.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur syv gange.

Girona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Barcelona har vundet 23 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Girona har indtil videre præsteret ni sejre og syv uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga. Girona lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Girona.

  • Barcelona har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Barcelona har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • 13 af Barcelona’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Girona i 32 af de seneste 34 kampe
  • Der er scoret imod Girona i 17 af de seneste 18 udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Girona har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Girona udekampe, har summen af mål været over 3.5
  • Girona har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Barcelona mod Girona

I deres seneste tre kampe formåede Barcelona først at banke Real Madrid med 2-1. Herefter nedlagde de også Elche med 0-4, inden stimen stoppede mod Real Madrid, der vandt en 0-4 sejr. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod to imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Girona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Atletico Madrid, hvorefter de opnåede 2-2 mod Rayo Vallecano. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Espanyol. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Barcelona scorede 31 mål og indkasserede to i deres seneste 15 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 40 point og 13 sejre. Girona opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Barcelona vs Girona – Seneste nyt

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder Barcelona.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Girona – indbyrdes historik

Girona formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Barcelona. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Girona. Barcelona går til kampen mod Girona med en 4-1-0 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 80%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Barcelona scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Girona i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Barcelona og Girona.

Barcelona mod Girona Spiltips

Det kører udmærket for Robert Lewandowski, som står noteret for 17 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så Barcelona håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Girona på mandag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Robert Lewandowski til at finde vej til netmaskerne her.

Barcelona høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Girona sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Girona præsterede blot at holde rent bur i seks af deres seneste 10 udekampe. Barcelona formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Spotify Camp Nou.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 2.8 mål, mens Girona snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.