Barcelona vs Osasuna – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Barcelona tager imod Osasuna på Spotify Camp Nou den kommende tirsdag.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 79 point fra deres første 32 kampe. Osasuna halter 35 point efter oven på 32 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 8 i tabellen.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Barcelona har vundet 25 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona er på en fantastisk stime af intet mindre end 16 kampe i træk på Spotify Camp Nou uden nederlag.

Osasuna har indtil videre præsteret 12 sejre og otte uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Osasuna.

  • Barcelona har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Barcelona’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Barcelona’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Barcelona har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 16 af Osasuna’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Osasuna’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 7 af Osasuna’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • Osasuna har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form Barcelona mod Osasuna

Barcelona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Atletico Madrid med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Rayo Vallecano. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Real Betis. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

I deres seneste tre kampe formåede Osasuna først at banke Real Betis med 3-2. Herefter nedlagde de også Cadiz med 0-1, inden stimen stoppede mod Real Sociedad, der vandt en 0-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Osasuna to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede fem mål.

Barcelona vandt 12 kampe, scorede 28 mål og indkasserede ni i deres foregående 16 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 38 point. Osasuna vandt to sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede ni mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem ni point.

Barcelona vs Osasuna – Seneste nyt

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Barcelona på Spotify Camp Nou.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Barcelona mod Osasuna – indbyrdes historik

Barcelona sikrede sig alle tre point i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe mod Osasuna. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Osasuna. Barcelona går til kampen mod Osasuna med en 7-2-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 70%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 9 af de seneste 10 indbyrdes La Liga opgør mellem Barcelona og Osasuna blev der scoret mindst tre mål. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Barcelona og Osasuna. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Barcelona mod Osasuna Spiltips

Det kører udmærket for Robert Lewandowski, som står noteret for 19 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Barcelona håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Osasuna den kommende tirsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Robert Lewandowski til at finde vej til netmaskerne her.

Barcelona var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Osasuna sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort seks gange og led to nederlag. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter på tirsdag. Det gav kun gevinst i to af de seneste 10 hjemmekampe for Barcelona. Begge hold fandt vej til netmaskerne i fire af Osasuna’s seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Barcelona opererer med et snit på 3.4 mål i disse dueller, mens Osasuna ligger på 0.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Barcelonas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.