Barcelona vs Real Betis – Optakt, bedste Odds og gode tips

Barcelona byder velkommen til Real Betis i La Liga på lørdag på Spotify Camp Nou.

Barcelona går ind til runde 32 som nummer 1 i La Liga tabellen med 76 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har Real Betis samlet 49 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Real Betis præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Barcelona har vundet 24 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i La Liga. Barcelona er på en fantastisk stime af intet mindre end 15 kampe i træk på Spotify Camp Nou uden nederlag.

Real Betis har indtil videre præsteret 14 sejre og syv uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Real Betis.

  • Barcelona har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Barcelona’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Barcelona kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 10 af Barcelona’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 13 af de seneste 14 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Real Betis har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Real Betis’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Real Betis har ikke vundet deres seneste 4 udekampe

Form Barcelona mod Real Betis

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Getafe, før de sejrede 1-0 mod Atletico Madrid. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Rayo Vallecano. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

De seneste tre kampe har for Real Betis givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Espanyol med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod Osasuna. Deres seneste opgør, mod Real Sociedad, indbragte et point i en 0-0 kamp. Real Betis vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Barcelona har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste otte kampe mod disse, vandt de syv og indsamlede 21 point. De scorede også 15 mål, mens de indkasserede seks selv. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Real Betis sig ni point og to sejre. De indkasserede otte mål, mens de selv scorede syv gange.

Barcelona vs Real Betis – Seneste nyt

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Barcelona.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Betis, når de drager til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Real Betis – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Real Betis. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Real Betis. Barcelona har generelt overtaget mod Real Betis,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.33.

Real Betis scorede i deres seneste 9 opgør mod Barcelona i La Liga. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Barcelona og Real Betis. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Barcelona mod Real Betis Spiltips

Det har været en god sæson for Spotify Camp Nou, der lige nu står på 18 mål i ligaen og Barcelona håber på skarpretteren igen, når de møder Real Betis.

Barcelona høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Real Betis sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Barcelona holdt gæsterne på Spotify Camp Nou fra scoring syv gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Real Betis præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Barcelona opererer med et snit på 3.2 mål i disse dueller, mens Real Betis ligger på 1.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.