Barcelona vs Sevilla – Optakt, bedste Odds og gode tips

Barcelona agerer værter for Sevilla når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende søndag på Spotify Camp Nou.

Barcelona er nummer 1 i tabellen med 50 point efter 19 kampe, mens Sevilla rangerer som nummer 13 med 21 point efter 19 kampe.

Barcelona er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Sevilla på Spotify Camp Nou.

Barcelona har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 19 kampe. De kan i stedet fremvise 16 sejre og to uafgjorte. Barcelona er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Sevilla kigger på fem sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Sevilla.

  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Barcelona har i vandt de seneste 4 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Barcelona vandt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 13 kampe
  • Barcelona har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla scorede i deres seneste 16 kampe
  • Sevilla scorede i deres seneste 14 udekampe
  • 13 af Sevilla’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Sevilla har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål

Form Barcelona mod Sevilla

Barcelona er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Real Sociedad nedlagt 1-0, hvorefter det blev 0-1 mod Girona. Senest måtte også Real Betis bøje sig i et 1-2 nederlag. Barcelona har vist potent form på Spotify Camp Nou med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Sevilla virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Cadiz, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Osasuna, hvorpå Elche blev besejret 3-0. Sevilla kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

Barcelona scorede 21 mål og indkasserede en i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 28 point og ni sejre. Barcelona scorede syv mål og indkasserede selv 16 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og seks point.

Barcelona vs Sevilla – Seneste nyt

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Barcelona.

Det er navne som Alex Telles, Marcao og Jesus Corona, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Spotify Camp Nou.

Barcelona mod Sevilla – indbyrdes historik

Sevilla formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 14 kampe mod Barcelona. Barcelona har en 6-4-0 historik mod Sevilla, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.33.

Barcelona scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Sevilla i La Liga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Barcelona og Sevilla var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Barcelona mod Sevilla Spiltips

Marcos Acuna virker til at være i anstændig form for Sevilla, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Barcelona, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Pedri, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Barcelona høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. Barcelona åbnede scoringen i ikke færre end ni af deres seneste 10 hjemmekampe. Sevilla har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Barcelona præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Sevilla snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.