Barcelona vs Valencia – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Barcelona tager imod Valencia på Barcelona’s stadion på søndag.

Barcelona er nummer 1 i tabellen med 59 point efter 23 kampe, mens Valencia rangerer som nummer 18 med 23 point efter 23 kampe.

Barcelona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

Valencia vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Barcelona er noteret for 19 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i La Liga i denne sæson. Barcelona er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Barcelona’s stadion uden nederlag.

Valencia har indtil videre præsteret seks sejre og fem uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Valencia.

  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 18 kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 18 kampe
  • Barcelona har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona vandt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Barcelona har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Valencia har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Valencia var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Valencia var i tabte de seneste 6 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Valencia har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Valencia i 16 af de seneste 18 udekampe

Form Barcelona mod Valencia

Barcelona har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Manchester United tabte de 2-1, Almeria også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Barcelona formåede at vinde 0-1 over Real Madrid. Barcelona har vist potent form på Barcelona’s stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Valencia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Athletic Bilbao. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Getafe, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Real Sociedad. Valencia formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede otte og scorede to mål.

Barcelona tog 34 point fra deres seneste 13 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 26 mål scoret og to indkasseret. Valencia opnåede to sejre og syv point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Barcelona vs Valencia – Seneste nyt

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Samuel Castillejo og Nico Gonzalez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Valencia, når de drager til Barcelona’s stadion.

Barcelona mod Valencia – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Valencia. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Valencia. Barcelona plejer at nyde at møde Valencia, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.45.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes La Liga opgør mellem Barcelona og Valencia blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Barcelona og Valencia.

Barcelona mod Valencia Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Barcelona, har Robert Lewandowski været stærkt kørende i denne sæson med 15 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Valencia, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende søndag.

Barcelona var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Valencia sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Valencia to sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Barcelona opererer med et snit på 2.3 mål i disse dueller, mens Valencia ligger på 1.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Barcelonas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.