Bayer Leverkusen mod Club Brugge Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Bayer Leverkusen byder velkommen til Club Brugge, når de skal op imod hinanden på BayArena til en spændende kamp i på tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Bayer Leverkusen går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 4 point, men ufatteligt nok har de stadig muligheden for at kvalificere sig til næste runde. Det kræver dog en sejr her i sjette og sidste runde.

Med 10 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har Club Brugge allerede sikret videre adgang til næste runde. Spørgsmålet er, om de også formår at gå videre på gruppens førsteplads.

Når det kommer til mål, er Bayer Leverkusen ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Club Brugge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Bayer Leverkusen mod Club Brugge Optakt

Det er ikke helt skidt for Bayer Leverkusen, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Wolfsburg, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Atletico Madrid, før de desværre tabte med 2-0 til RB Leipzig. Bayer Leverkusen vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 0 gange og tabte 4, mens de scorede 7 og lukkede 12 mål ind.

Club Brugge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Union St.Gilloise sluttede 2-2, hvorpå et 0-4 nederlag mod FC Porto fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Oostende blev nedlagt med 4-2. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Club Brugge to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 10 mål.

Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Bayer Leverkusen det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod Club Brugge i deres kommende kamp.

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v Club Brugge.

  • Bayer Leverkusen har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 10 af de seneste 12 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
  • Club Brugge har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste udekampe
  • Club Brugge scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Club Brugge har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Club Brugge har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Bayer Leverkusen vs Club Brugge – Seneste nyt

Bayer Leverkusen kan have op til 3 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Club Brugge.

Charles Aránguiz, Sardar Azmoun og Florian Wirtz er alle ude af truppen, som Bayer Leverkusen tager imod Club Brugge med på BayArena.

Club Brugge ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Bayer Leverkusen på BayArena.

Clinton Mata rejser ikke med Club Brugge til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Bayer Leverkusen mod Club Brugge – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Bayer Leverkusen ser Club Brugge uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Bayer Leverkusen vandt 0 af deres foregående 3 kampe mod Club Brugge, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.33 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Bayer Leverkusen og Club Brugge.

Bayer Leverkusen mod Club Brugge Spiltips

Moussa Diaby har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Bayer Leverkusen satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Club Brugge kigger til gengæld mod Kamal Sowah i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Champions League.

Bayer Leverkusen høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. Club Brugge sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede Club Brugge kampens åbningsmål 5 gange, mens gæsterne var på tavlen først i 6 af 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Bayer Leverkusen præsterede et gennemsnit på 0.66 mål, mens Club Brugge snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Bayer Leverkusens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Club Brugge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.